Tóth Viszlay Petra

Stroke Neuro Rehab Ügyvezető igazgató

Közgazdász végzettségem turisztikai termékek szakirányon végeztem amiben az egészségturizmus volt a fő irányvonal.
Az ARNI módszert Dr Tom Balchin tanfolyamán végeztem el Londonban.

2014-től Londonban éltem és dolgoztam mint páciens koordinátor, kezelési koordinátor, recepciós.

2017-2019-ig egy neves fogorvos teljes körű Páciens Koordinátor Managere voltam ami annyit foglalt magában, hogy én intéztem a külföldi páciensek teljes körű kezeléseit, szállását, utazását(mint repülőjegy, szállás foglalás). Kezelési tervek írása azok megszervezése Londonban és Budapesten.

Online marketing tanfolyamot is végeztem, ami tartalmazta a facebook, google ads, google analytics hirdetések, reklámok készítését, managelését ezzel is segítve majd a Stroke Neuro Rehab munkáját, hogy minél több emberhez eljussunk.

A Stroke Neuro Rehab Ügyvezetőjeként pedig az én feladataim közé tartozik a bejövő e-mailek megválaszolása, (info, tanfolyam, tábor) kapcsolattartás és információ megosztás a betegek és a trénerek között. Trénerek informálása, facebook oldalak managelése az IT vezetőnkkel Buzsáki Bálinttal.

A Stroke Neuro Rehab összes gazdasági feladatának elvégzése Magyarországon, illetve szoros kapcsolattartás, egyeztetés és jelentés Pásztor Gabriella tulajdonos és Senior ARNI trénerrel, gyógytornásszal.

E-mail elérhetőségek

info@strokeneurorehab.hu

tanfolyam@strokeneurorehab.hu

tabor@strokeneurorehab.hu

sales@strokeneurorehab.hu

Galéria

Közösségi oldalaink