Rólunk

ARNI módszerről - Általános információ

Az ARNI-módszer a STROKE túlélők, agyi sérültek számára kifejlesztett, klinikai és egyetemi kutatáson, funkcionális edzésen, egyéni megküzdési stratégián alapuló tréning.

A módszer Angliában már 20 éve működik. Több száz instruktor szerzett diplomát, jogosultságot ahhoz, hogy stroke-os betegeket kezelhessen.
 Az ARNI módszer naprakész. Állandó kutatások folynak a módszerrel és a kezelések leghatékonyabb eljárásaival kapcsolatban. Angliában több kutatóközpont, kórház és egyetem is végez folyamatos vizsgálatokat a témában.

Közismert hogy a stroke az esetek jelentős részében nagymértékű mozgás korlátozással jár.

Az ARNI szemlélettel sikeresen elérhető, hogy a részvevők a gyógyulni vágyók leküzdjék a félelmeiket és önbizalmukat hatalmas mértékben fejlesszék.

Az ARNI módszerrel gyógyuló, azonnal rövid időn belül megtanulja a felülést a felállást és így az önbizalma nagymértékben erősödik és töretlenül végzi a többi gyakorlatot, amely sokszor nagyon nagy akaraterőt és kitartó fegyelmet igényel.

Az ARNI gyakorlatai tudatosan épülnek arra, hogy fájdalmat ne okozzanak és nagyon hamar visszakerüljenek a funkcionális hétköznapi aktiv életbe, ahol érzekelhetik, hogy az öltözködés sokkal könyebben megy ,újra tudnak lépni segédeszköz nélkül, fel tudják emelni a kezüket, alá tudják írni a nevüket, tudják folytatni a hobbijukat, ami öröm számukra.

Hitelesített trénerek

ARNI Institute által hitelesített trénerekkel, képzett oktatókkal rendelkezünk.

Megfelelő gyakorlás

Funkcionális feladatok segítségével, megfelelő ismétlés számmal sikereket érünk el.

Biztos út a fejlődéshez

Klinikai és egyetemi kutatások által bizonyított az ARNI módszer.

Pásztor Gabriella

Senior ARNI Instruktor
Európai Fejlesztési Menedzser ARNI

Tóth-Viszlay Petra

Stroke Neuro Rehab Kft.
Ügyvezető igazgató

Dr. Tom Balchin

ARNI Institute Igazgató