Nyakas Krisztina

Tréner

Nyakas Krisztina végzettségek
2003 - Sportedző (Testépítő, Személyi edző), Budapest
2006 - Pécsi Tudományegyetem – Testnevelő tanár
2007 - Sportedző (Aerobik edző), Budapest
2008 – Frissítő masszőr
2012 - BodyART tréner és Deep Work tréner
2013 - IWI – Wellness és Spa Manager
2014 - Acu-tape tanfolyam, Budapest
2016 - Power Plate edző, Budapest
2018 - ARNI Tréner, Budapest

Nyakas Krisztina vagyok. Gyermekkorom óta egy meghatározó dolog az életemben a sport, sok pozitív dolgot kaptam tőle. Az élsport befejezése után, hobbi szinten maradt a sport meg a mindennapjaimban, jelenleg is aktívan űzőm.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán végeztem Testnevelő tanárként, valamint Pesten az edzői szakokon. Később belekóstoltam a BodyART, az Agykontroll, és egyéb mentális technikák világába, ezután elvégeztem az IWI Wellness és Spa Manageri képzést, valamint további képzéseket is.

Mindig is örültem, ha picit is segíteni tudok az embereknek a mindennapi rohanó világból való kiszakadásban, vagy abban hogy jobban érezze magát. Hol a fiatalabb korosztállyal, hol az idősebb korosztállyal sikerült megszeretettem a mozgás szeretetét, amikre mindig is örömmel gondolok vissza. Amikor azt látom egy vendég arcán, hogy sikerélménye van, és mosolyog, ez nekem mindennél többet ér.

A mozgáskultúra, az aktív mozgás, az emberi test felépítése, és működése mindig is érdekelt, szívesen foglalkoztam ezekkel a területekkel.

Az Élet azonban nem mindig csak a jót hozza számunkra, egy személyes baleset miatt alakult úgy, hogy belekerültem a rehabilitáció világában, ahol saját magamon érezhettem, és kellett átélnem, honnan hova tart a megkezdett út. Így kerültem kapcsolatba az ARNI-val, és ismertem meg Pásztor Gabit, aki elhívott az első workshopra. Azt ott tapasztalt dolgok, a pozitív, segítőkész légkör, a hozzáállás, és hogy mennyire akarnak tenni magukért ezek a fantasztikus emberek, akikkel ott találkoztam (látom, hogy kiszállnak tolószékből, leülnek egyedül a földre, megfogják a tollat, motiválják a másikat) egyből magával ragadott. A workshop után úgy éreztem, az ARNI az én utam.

Úgy gondolom, hogy a sport, a prevenció, a rehabilitáció iránya sok embernek segíthet a mai rohanó világunkban, és bízok benne hogy ehhez a MI ARNI CSAPATUNK is nagyban hozzá fog járulni a jövőben!