Kezelt betegségek

A stroke a harmadik leggyakrabban halált okozó betegség Európában. Éves viszonylatban 1.4 millió halálesetet regisztrálnak. Magyarországon közel 250 ezren élnek a betegség árnyékában. Évente 45 ezer az új stroke eset, a maradványtünetekkel elő stroke érintett több mint 500 ezer./Nemzeti Stroke Liga adatai/ A betegek mintegy 25%-a gyógyul maradványtünet nélkül, körülbelül 50%-uk szorul valamilyen segítségre a kesöbbiekben és 15 ezren halnak. [Magyar Stroke Társaság (MST) adatai]

Általunk alkalmazott terápia, az ARNI: Egy új és különleges megközelítése a stroke rehabilitációnak, amely nemzetközileg elismert és sikeres.

Dr. Tom Balchin– aki maga is stroke-on esett át fél oldala teljesen lebénult. Az Ő saját rehabilitációja /amiből az ARNI is kifejlődött az elmúlt 20 év alatt/ egy innovatív kombinaciója volt az önvédelmi sportoknak, a súlyokkal való izomfejlesztésnek és a szellemi /önmenedzselési tréningnek.
Ez a hármas kombinacio ma már klinikai bizonyitékokon alapuló rehabilitaciós módszerként szolgál a stroke betegek optimális fejlődése számara, hogy újra teljes életet tudjanak élni. Ezt a bizonyitékokon alapuló terápiás módszert sajátította el és hozta Magyarországra Pásztor Gabriella Gyógytornász. Az SNR Kft. kizárólagos jogot kapott az ARNI módszer népszerűsítésében oktatásában, fejlesztésében Magyarországon és Európában.

Közösségi oldalaink