Hrabovszki Antalné Tündi

Stroke Neuro Rehab ARNI tréner

Hrabovszki Antalné Tündi vagyok ARNI Tréner, Fizioterápiás szakasszisztens.

Hódmezővásárhelyen élek a családommal. 31 évig dolgoztam a helyi kórház fizioterápiás részlegén. Ebből 1,5 évet a Hódmezővásárhelyi Kórház Kakasszéki Rehabilitációs intézetében. Kis kitérőt is tettem a kórházunk Onkológiai osztályára 1 évig ápolónőként dolgoztam.

A 31 éves egészségügyi munkám során, mindig igyekeztem holisztikus szemlélettel segíteni a pácienseken. 7 éve foglalkozom lágy lézer terápiával és ennek a fizioterápiás eszköznek a szervezetre gyakorolt hatásának kutatásával. A gyógytornászakadémia oldalon találkoztam az ARNI módszerrel és mivel magam is kezeltem túlélőket a munkám során, felismertem a módszerben rejlő óriási lehetőséget. Végre egy program, ami a funkcionális terápiára és nem a passzív mozgásra épül. Segítő munkám során, mindig is fejlődni akartam. Sohasem elégedtem meg az addigi tudásommal, mindig érdekeltek az új eljárások, új módszerek, amivel a pácienseken tudok segíteni. Az ARNI újabb kihívást jelent nekem és amikor a túlélő szemét és mosolyát láthatom egy-egy sikeresen elvégzett gyakorlat után, az a legnagyobb öröm számomra.

Rendszeresen részt veszek a Fizioterápiás kongresszusokon, már 15 éve előadóként is, ahol a munkám során szerzett tapasztalataimról készítek előadásokat, segítve ezzel a kollégák szakmai fejlődését is. Folyamatosan konzultálok szakmai partnerekkel, gyógytornásszal, masszőrrel annak érdekében, hogy a pácienseim a lehető legjobb terápiában részesüljenek gyógyulásuk során.

 

Jelenleg Lézer terapeutaként dolgozom és meggyőződésem, hogy az ARNI módszer elsajátításával sokkal több páciensen tudok majd segíteni.

Tanulmányaim:
1987 Általános ápoló és általános asszisztens
1988 Fizioterápiás asszisztens
2014 Fizioterápiás szakasszisztens
2015 Safe Laser terapeuta
2016 Terápiás Trigger pont masszőr
2019 SMR system hengeres szakértő
2020 ARNI tréneri képzés

Galéria

Közösségi oldalaink