Horváth Antal

Tréner

Az emberek rehabilitációjának segítésével több, mint 30 éve, gyógyüdülő vezetőként kerültem kapcsolatba. Az évtizedek alatt megismertem a különféle rehabilitációs módszereket, azok eredményességét, a használt eszközöket és gépeket. Lehetőségem volt számos hazai fejlesztésű, fizioterápiában használt eszköz fejlesztését is követni. Vállalkozóként forgalmaztam ezeket az orvostechnikai eszközöket. Egy külföldi, elsősorban mozgásszervi rehabilitációt végző magánklinika hazai képviseletét is ellátom. Személyes kapcsolatban állok a Stroke liga vezetésével, így folyamatosan informálódom a társadalom által biztosított lehetőségekről.

Családi érintettség miatt 10 éve, napi szinten foglalkozom a stroke- hoz kapcsolódó, a neurológiai rehabilitációt segítő dolgokkal.

2017-ben találtam az ARNI módszerre. Az ARNI- workshopon személyesen is megtapasztaltam a személyre szabott tréning hatékonyságát. Gyógymasszőr ismereteim bővítéseként ezért magam is elvégeztem az ARNI-instruktor tanfolyamot.

ARNI-trénerként elsősorban Bács-Kiskun, Fejér, Komárom, Pest, Tolna, Veszprém megyék területén tudom segíteni a betegeket. Igény esetén természetesen lakásán is felkeresem, személyes segítséget adok a módszer elsajátításához, gyakorlásához.